Asphyxiation av Autoerotique

trasten mellom Marilyn Mansons “The Beutiful People” og Authoerotique sin mmusikkvideo for lydsporet Asphyxiation er påtagelig. Det virker nesten som om bandet her, i motsetning til Marilyn Manson, heller har bestemt seg for å omfavne “skjønnhetskulturen”. Videoen til og lydsporet “Asphyxiaton” fra Autoerotique faller klart inn under dance eller tekno kategorien. Musikken begynner relativt rolig, og utvikler seg deretter videre til et crescendo på slutten av sangen. Ikke helt sikker på hvem det litterære og poetiske geniet er som har skrevet lyrikken til denne sangen, som utelukkende består av den relativt korte og uttrykksfulle setningen “F*ck you”. Vi snakker definitivt om ukevis med dypt og følelsesladet kunstnerarbeid for å kunne levere dypt og følelsesladet innhold av denne standarden. Når man hører på musikken får en helt klart følelsen av at dette nok generelt sett er en sang som er laget av folk på Extasy for folk på Extasy, for det “Neo-Bohemske” kulturmarkedet.

Videoen er et syn for såre øyne, både for kvinner og menn. Det er ingen kjønnsdiskriminering her, plenty av halvnakne sexy kropper for alle. Videoen viser to lag som spiller et eller annet udefinerbart ballspill (spillet ser egentlig ikke akkurat ut til å være hovedfokusen for regissøren av denne videoen), spilt av et guttelag og et jentelag ser det ut som. Guttelaget har tydeligvis blitt rekruttert basert på hardhet av six-pack og antall timer i solarium. Mens jentelaget (minst like sexy ), ser ut til å ha fått dispensasjon når det gjelder skjorteforbudet, selv om dispensasjonen tydeligvis ikke går så langt som å la jentene ha på seg BH. Det ser også ut som dispensasjonen bare gjelder skjorter opp til en veldig begrenset størrelse, for de dekker bare litt av de velformede brystene som alle spillerne på jentelaget utrolig nok ser ut til å ha blitt utstyrt med. Basert på flere glimt vi blir vist av noe som ser ut som kommentatorene til denne kampen er det helt klart at de er ganske opphissede. Det som ikke er klart er om det som opphisser disse guttene er kvaliteten av spillet, eller om de er opphisset på grunn av at de rett og slett er kåte, og dersom dette er grunnen, er det uklart om de ser på de skjorteløse guttene eller de sexy jentene.

Noe som også er mindre klart er rollene til et par gedigne pelskledde figurer som ser ut til å ramle over hverandre på sidelinjen. For å være så klar som mulig så snakker vi her om det som ser ut som en vanvittig overvektig ørn med et ganske patetisk utseende vingespenn, og noe som, i mangel av andre referansepunkter, kanskje best kan beskrives som en slags pelskledd hai. Den beste forklaringen jeg kan tenke meg er at disse skapningene kanskje er lagenes maskoter. Jeg finner i alle fall ingen lignende arter registrert, og dersom vi her snakker om sjeldne dyrearter som enda ikke har blitt registrerte kan det være at det rett og slett ikke er verdt bryet å registrere dem, for så klønete dyr kan uansett umulig vare lenge..

Resultatet av kampen blir, i kjent Hollywood stil, tydeligvis avgjort i siste runde etter at jentene bestemmer seg for å ta i bruk alle de skitneste og feigeste triksene de kan komme på. De flørter åpenbart på banen, viser små glimt av både pupper og rumpe, og kaster ball under beltestedet (eller på bestestedet som det også til tider kalles). Men det ser tydeligvis ut som jentene har dommerne på sin side ettersom de tydeligvis, til tross for sin sjokkerende opptreden på banen, ser ut til å bli kåret vinnere til slutt. Alt i alt en ganske kvinnepolitisk korrekt avslutning på videoen.

Dersom du nå får lyst til å ta en titt på denne videoen kan du finne den på YouTube ved å trykke på lenken under.

Privacy Policy